بستنی مگنوم وگان

بستنی مگنوم وگان:

شیر گیاهی: دو لیوان
نشاسته ذرت: 2 ق.غ
پودر کاکائو: 3 ق.چ
دارچین: نوک ق.چ
شیره: 7 تا 8 ق.غ

 

برای تهیه شیر نارگیل:
١٠٠ گرم پودر نارگيل چرب و ٤٠٠ ميليتر آب جوش را داخل مخلوط کن میریزیم. سپس آن را از صافی رد میکنیم.

 

طرز تهیه بستنی:

دو قاشق شیر نارگیل را بریزید داخل پودر کاکائو و آرام مخلوط کنید تا به حالت سس مانند برسد و قوام بیاد.
نشاسته ذرت را با استفاده از همزن دستی، با شیر نارگیل مخلوط کنید. سپس آن را به سس شکلاتی اضافه میکنیم. این روش درست کردن سس، باعث میشود که پودر کاکائو داخل شیر گلوله نشود. سپس دارچین و شیره اضافه میکنیم.
آن را میگذاریم روی حرارت متوسط و مدام هم میزنیم تا غلیط شود. بعد، شعله را خاموش کنید و بگذارید خنک بشود.
بعدش داخل قالب بستنی، چوب بستنی میگذاریم و مایه را میریزیم داخل قالب بستنی. بستنی باید برای 8 تا 10 ساعت داخل فریزر بماند تا خودش را بگیرد.
بعد، بستنی ها را از قالب درآورید. بستنی شکلاتی آماده شده.
اما برای اینکه بستنی مگنوم بشود، شکلات تخته ای وگان را ذوب کنید و با خلال بادام ترکیب کنید. آن را روی تمام سطح بستنی پخش میکنیم. چون بستنی سرد است، شکلات سریع به بستنی می چسبد و خودش را می بندد. بستنی مگنوم آماده است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *