سوپ عدس خامه‌ای

سوپ عدس خامه‌ای

سوپ عدس خامه‌ای

زنجبیل تازه رنده شده یک بند انگشت
هویج ۲ عدد
سیب‌زمینی ۱ عدد بزرگ
عدس خیس شده ۱ پیمانه
اسفناج ریز خرد شده ۲۵۰ گرم
شیر نارگیل ۲۵۰ میلی لیتر
ادویه کاری ۱ قاشق چای
فلفل تند قرمز هندی کمی
پودر چکیده سبزیجات ۱ قاشق سر صاف غذا
روغن نارگیل یا روغن گیاهی ۲ قاشق غذا
نمک

داخل قابلمه با روغن، زنجبیل را تفت می‌دهیم. ادویه کاری، فلفل تند قرمز هندی، هویج و سیب‌زمینی خردشده‌ و عدس را اضافه می‌کنیم و با ریختن آب و چکیده سبزیجات، می‌گذاریم تا سوپ بپزد. سپس اسفناج خردشده و شیر نارگیل را هم اضافه می‌کنیم و میگذاریم با شعله ملایم خوب جا بیافتد. مزه اش را بدلخواه تکمیل میکنیم.
این سوپ را با لوبیا سبز، کرفس، گوجه‌فرنگی نیز می‌توان تهیه کرد.

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *