خورشت آلو گردوی وگان (بدون گوشت)

سلام عزیزان امیدوارم حالتون خـوب و عالی باشه
اومدم با یه خورشت جذاب و خوشمزه گیاهی به اسم خورشت آلو گردو،این خورشت رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

️مواد لازم:
گردو: ۴۰۰ گرم
آلوی بخارا: ۲۰٠ گرم
رب انار: دو تا سه قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری
پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
شیره انگور: دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد کوچک
روغن کنجد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه

️طرز تهیه:
گردو را به خوبی آسیاب کنید. پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد و کمی رنگ عوض کرد،گردو آسیاب شده و گردوی از وسط دو نیم شده، دارچین و هل را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. حرارت ملایم باعث می‌شود که گردو کم‌کم به روغن بیفتد،بعد آلوها رو اضافه کنید سپس به میزان لازم آب سرد اضافه کنید و اجازه دهید حدود دو تا سه ساعت با حرارت ملایم خورشت جا بیفتد. نیم‌ساعت مانده به خاموش کردن خورشت، رب انار، نمک، فلفل و شیره انگور را اضافه کنید.

نکته: تفت دادن گردو با حرارت کم، اضافه کردن آب سرد و حرارت ملایم در پخت خورشت باعث می‌شود که خورشت به روغن بیفتد و ظاهری مجلسی پیدا کند، روغنی که نگرانی کلسترول را برای سلامتي‌ به همراه ندارد.

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *