رژیم غذایی وگان، مبارزه علیه کرونا را تقویت می‌کند.

در شرایطی که گونه «اُمیکرون»، همچنان به ایجاد رکورد تعداد مبتلایان به این بیماری ادامه می‌دهد در مقاله‌ای که اخیراً در نشریه European Journal of Clinical Nutrition منتشر شد، آمده که در افرادی که از رژیم غذایی وگان، پیروی می‌کنند، ریسک ابتلا به کرونای شدید و میزان مرگ‌ومیر، کمتر است.

محققان «کمیته پزشکان» به چند مطالعه اشاره دارند که مزایای رژیم غذایی وگان را برای محافظت دربرابرِ کرونا نشان می‌دهند.

یک مطالعه نشان داد که یک رژیم غذایی گیاهی سالم، میزان ابتلا به کرونا را به میزان ۹٪ و میزان ابتلا به کرونای شدید را به‌ میزان ۴۱٪ کاهش می‌دهد.

مطالعه دیگری نشان داد که کارکنان مراقبت‌های بهداشتی، که از رژیم‌های گیاهی پیروی می‌کردند و به میزان چشمگیری در مواجهه با بیماران مبتلا به کرونا قرار گرفته بودند، به میزان ۷۳٪ ریسک کمتری در ابتلا به کرونای متوسط تا شدید داشتند.

محققین، به پزشکان و مردم توصیه می‌کنند که رژیم‌های غذایی گیاهی را برای کاهش گسترش ابتلا به بیماری عفونی و بهبود سلامت عمومی، اتخاذ کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *