سرآشپز: آرمینه ستوده، آزاده ستوده
مواد لازم:
خرمای پوست کنده و هسته جدا شده
کنجد خام
مغز گردوی آسیاب شده
مغز بادام آسیاب شده
خلال پسته
دارچین
برای تزئین توپک ها:
دانه کنجد بو داده: نصف پیمانه
پودر نارگیل: نصف پیمانه
پودر توت فرنگی خشک شده
ابتدا مقداری کنجد را آسیاب میکنیم.
بعد، مقداری خرما را به کنجد اضافه میکنیم و دوباره دستگاه را روشن میکنیم تا مواد به شکل خمیر نرمی درآیند.
این خمیر را در کاسه ای می ریزیم. مقداری مغز گردو و بادام آسیاب شده و کمی دارچین اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم.
به اندازه ی یک گردو از مواد را جدا کرده و در کف دست، به صورت گرد درمی آوریم.
سپس این توپکها را در مغزها می غلتانیم. توپک خرمایی آماده است.