سرآشپز: آرمینه ستوده، آزاده ستوده

مواد لازم:

خرمای پوست کنده و هسته جدا شده

کنجد خام

مغز گردوی آسیاب شده

مغز بادام آسیاب شده

خلال پسته

دارچین

برای تزئین توپک ها:

دانه کنجد بو داده: نصف پیمانه

پودر نارگیل: نصف پیمانه

پودر توت فرنگی خشک شده

ابتدا مقداری کنجد را آسیاب میکنیم.

بعد، مقداری خرما را به کنجد اضافه میکنیم و دوباره دستگاه را روشن میکنیم تا مواد به شکل خمیر نرمی درآیند.

این خمیر را در کاسه ای می ریزیم. مقداری مغز گردو و بادام آسیاب شده و کمی دارچین اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم.

به اندازه ی یک گردو از مواد را جدا کرده و در کف دست، به صورت گرد درمی آوریم.

سپس این توپکها را در مغزها می غلتانیم. توپک خرمایی آماده است.