این بادمجان پنیری پارمیجیانا بهترین غذای راحت وگان است

این بادمجان پنیری پارمیجیانا بهترین غذای راحت وگان است

اگر به دنبال یک دستور غذای گیاهی ایتالیایی سریع و آسان هستید، دیگر به دنبال آن نباشید

غذاهای ایتالیایی همیشه گزینه خوبی است. دستور العمل های ایتالیایی وگان راحت تر از همیشه به دست می آیند، تا حدی به دلیل افزایش محبوبیت و شیوع پنیر بدون لبنیات. این دستور غذای پارمیجیانا بادمجان وگان به حداقل مواد اولیه نیاز دارد و تهیه آن آسان است.

بادمجان پارمیاگیانا به طور سنتی به پخت گیاهی حاوی پنیر، سس گوجه فرنگی و بادمجان اشاره دارد. با این حال، این دستور غذایی، گیاهی شده است و موزارلای بدون لبنیات دارد. پارمیاگیانا که منشا آن ایتالیاست (اگرچه مکان دقیق آن مشخص نیست)، در رستوران های ایتالیایی در سراسر جهان یافت می شود.

این دستور غذای گیاهی بادمجان پارمیجانا فقط به چند ماده نیاز دارد که اکثر آنها را ممکن است قبلاً در کمد یا یخچال خود داشته باشید. در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد نحوه ساخت آن بدانید.

دستور تهیه پارمیجانا بادمجان وگان

عناصر
2 عدد بادمجان متوسط
400 گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
1 پیاز، خرد شده
2 حبه سیر
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
روغن زیتون
نمک و فلفل برای چشیدن
300 گرم پنیر موزارلای وگان (یا پنیر گیاهی دیگری به انتخاب شما)
ریحان تازه برای تزئین
دستورالعمل ها
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید
بادمجان ها را به صورت دایره های نازک برش دهید، دو طرف آن را کمی نمک بپاشید و بگذارید حدود 30 دقیقه بماند.
بادمجان ها را بعد از 30 دقیقه، برش های بادمجان را آبکشی کرده و در آشپزخانه خشک کنید

در تابه ای مقداری روغن زیتون گرم کنید و پیاز خرد شده و سیر خرد شده را تفت دهید تا
آنها قهوه ای طلایی می شوند. کنسرو گوجه فرنگی خرد شده و پونه کوهی خشک را اضافه کنید،
سپس سس را روی حرارت متوسط حدود 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که بجوشد
غلیظ می شود.

با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید
در یک تابه نچسب، برش های بادمجان را از دو طرف بپزید تا نرم شوند.
و کمی طلایی در صورت نیاز روغن زیتون بیشتری اضافه کنید
در یک ظرف پخت، کمی سس گوجه فرنگی روی آن بمالید. لایه لایه با بادمجان
برش ها و به دنبال آن یک لایه پنیر موزارلای گیاهی. آنقدر تکرار کنید تا از همه بادمجان ها استفاده شود
مواد را با یک لایه آخر سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلای گیاهی تکمیل کنید

روی ظرف فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و حدود 30 تا 40 دقیقه بپزید. سپس،
درب را باز کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پارمیجیانا بادمجان طلایی و حباب دار شود، بپزید.

چند دقیقه قبل از سرو با ریحان تازه تزئین کنید

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *