شیرینی ناپلئونی با کرم لیمویی وگان

 

یک بسته خمیر هزارلا ۲۵۰ میلی لیتر شیر وگان یا آب ۳ ق غ نشاسته ۱۲۰ گرم شکر قهوه ای کمی نمک و وانیل رنده ۱ عدد پوست لیمو ترش و آبش ۲ ق غ پودر جایگزین تخم مرغ ۲۵۰ میلی لیتر خامه وگان زده شده شیر وگان یا آب، نشاسته، شکر، پودر جایگزین تخم مرغ، نمک و وانیل را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد. رنده پوست لیمو ترش و آبش را اضافه کرده و بعد یک جوش خاموش کرده و اجازه میدهیم سرد شود. خامه وگان زده شده را اضافه میکنیم. خمیر هزارلا را باز کرده و چنگال زده و در طبقه وسط فر گرم شده با ۲۰۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه می پزیم. رویه پف کرده خمیر را با چاقو ریز می کنیم برای تزئین شیرینی خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و بعد سرد شدن خامه را لابه لا مالیده و رویش را با خرده های خمیر و پسته تزئین کنید. قبل از برش تکه ها چند ساعت در یخچال بگذارید تا کرم خودش را بگیرد.

شیرینی ناپلئونی با کرم لیمویی وگان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *