کوکو لوبیا سبز وگان

کوکو لوبیا سبز وگان

لوبیا سبز ریز شده و پخته شده ۳۰۰ -۴۰۰ گرم
فلفل دلمه کوچک: ۱ عدد
هویج نگینی خرد شده کوچک: ۱ عدد
سیب زمینی متوسط رنده شده ریز: ۱ عدد
آرد نخودچی: ۳-۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی کوچک نگینی خرد شده (بدون قسمت گوشتی گوجه): ۱ عدد
پیاز کوچک در صورت دلخواه: یک عدد
نمک: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه یا قرمز: کمی
زیره: نصف قاشق چایخوری
پودر تخم کتان: ۱ قاشق چایخوری

لوبیا سبز را می‌پزیم و نگینی خرد می‌کنیم. فلفل دلمه و هویج خام را نگینی خرد می‌کنیم.
سیب‌زمینی خام را رنده ریز می‌کنیم.
تعدادی گوجه‌فرنگی سفت را نگینی خرد می‌کنیم.
مواد را با کمی آرد نخود، پودر تخم کتان، نمک، زردچوبه، دارچین، زیره مخلوط می‌کنیم.
روغن را در ماهیتابه نچسب داغ می‌کنیم. سپس مایه کوکو را داخل ماهیتابه می‌ریزیم تا برشته شود.
پس از ده دقیقه، کوکو را برمی‌گردانیم تا طرف دیگرش هم برشته شود.

 

آشپزی
#
کوکو لوبیا سبز وگان
#
کوکو وگان
#
آشپزی آسان
#
بدون گلوتن
#
پیش غذای وگان

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *