کیک کدوحلوایی وگان بدون تخم مرغ

کیک کدوحلوایی وگان بدون تخم مرغ

مواد لازم:
آرد: ۳ پیمانه
شکر: ۱ و نیم پیمانه
پوره کدو حلوایی: ۱ پیمانه
روغن مایع گیاهی: ۱ پیمانه سر خالی
آّب یا شیر گیاهی: تقریبا ۲ و نیم پیمانه
سرکه سفید: ۱ و نیم قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر: ۱ و نیم قاشق غذا خوری
نمک: یک یا دو پر
وانیل: مقداری

طرز تهیه:
قبل از شروع به انجام مراحل تهیه، اول فر را روشن می کنیم. درجه فرها متفاوت هستند.
ابتدا، مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را سه بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.
بعد مواد دیگر یعنی پوره کدو حلوایی که از قبل پختیم و با چنگال له کردیم را داخل کاسه ریخته، سپس شکر، روغن مایع گیاهی و سرکه را با همزن دستی کیک مخلوط می کنیم. بعد، آب ولرم یا شیر گیاهی بادام یا شیر سویا را اضافه می کنیم. سپس مواد خشک را اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم. بستگی به سبکی یا سنگینی آردهای مختلف، میزان اضافه کردن آب یا شیر گیاهی متفاوت است. به اندازه ای که مایع کیک ما نه خیلی شل بشود و نه خیلی سفت، آب یا شیر گیاهی اضافه می کنیم، تا مایع کیک به غِلظت مناسب برسد. بعد، مایع کیک را داخل قالب کیکی که از قبل چرب و آرد پاشی شده می ریزیم و داخل فر به مدت یک ساعت یا بیشتر بسته به درجه فر قرار می دهیم.
نوش جانتان

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *