پنیر بادام وگان Vegan Almond Cheese
پنیر بادام وگان Vegan Almond Cheese
با یه رسپی خوشمزه از پنیر بادام هندی وگان در خدمتتونم
️مواد لازم:
بادام هندی. یک پیمانه
روغن زیتون. ۱قاشق غذاخوری
آبلیمو یا سرکه سفید. ۱قاشق غذاخوری
مخمر مغذی. ۱قاشق غذاخوری
نمک دریا کمی
نکته:می تونید به جای روغن زیتون از روغن آفتابگردان، و یا روغن ذرت و
به جای آبلیمو از سرکه سفید استفاده کنید.
بادام باید چند ساعت توی آب خیس بخوره و بعد آبی که بادام توش خیس خورده رو دور بریزید،سپس آماده درست کردن پنیر میشه.
من از بادام هندی استفاده کردم چون چرب هستش بافت پنیر خامه ایی میشه،،شما میتونید از هر نوع آجیلی که خواستید استفاده کنید.
مایع آماده شده پنیرمون باید چند ساعت بره تو یخچال بعد آماده سرو هستش
پودر آگار آگار یک ژلاتین گیاهی سفید و نیمه شفاف است که از جلبک دریایی گرفته می شود. پودر آگار آگار به عنوان یک ماده تثبیت کننده استفاده می شود.
میتونید به جای پودر آگار آگار از نشاسته ذرت یا نشاسته گندم استفاده کنید.
This post is also available in: English
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.