پنیر بادام وگان Vegan Almond Cheese

پنیر بادام وگان Vegan Almond Cheese

سلام عزیزان امیدوارم حالتون عالی باشه
با یه رسپی خوشمزه از پنیر بادام هندی وگان در خدمتتونم
️مواد لازم:
بادام هندی. یک پیمانه
روغن زیتون. ۱قاشق غذاخوری
آبلیمو یا سرکه سفید. ۱قاشق غذاخوری
مخمر مغذی. ۱قاشق غذاخوری
نمک دریا کمی
نکته:می تونید به جای روغن زیتون از روغن آفتابگردان، و یا روغن ذرت و
به جای آبلیمو از سرکه سفید استفاده کنید.
بادام باید چند ساعت توی آب خیس بخوره و بعد آبی که بادام توش خیس خورده رو دور بریزید،سپس آماده درست کردن پنیر میشه.
من از بادام هندی استفاده کردم چون چرب هستش بافت پنیر خامه ایی میشه،،شما میتونید از هر نوع آجیلی که خواستید استفاده کنید.
مایع آماده شده پنیرمون باید چند ساعت بره تو یخچال بعد آماده سرو هستش
پودر آگار آگار یک ژلاتین گیاهی سفید و نیمه شفاف است که از جلبک دریایی گرفته می شود. پودر آگار آگار به عنوان یک ماده تثبیت کننده استفاده می شود.
میتونید به جای پودر آگار آگار از نشاسته ذرت یا نشاسته گندم استفاده کنید.

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *