کاهش فروش محصولات لبنی و گوشت در اروپا بدلیل استقبال از پروتئین های متنوع گیاهی

فروش محصولات وگان به دلیل تقاضا برای جایگزینی پروتئین حیوانی افزایش می یابد.

موسسه غذای خوب اروپا (GFI Europe) گزارش می دهد که فروش غذاهای گیاهی در 13 کشور اروپایی در سال 2022 بالغ بر 5.7 میلیارد یورو بوده است.

این رقم نشان دهنده افزایش 22 درصدی از سال 2020 است و جایگزین های گوشت وگان یکی از عوامل اصلی آن است. در کنار آن، پنیر بدون لبنیات و محصولات غذاهای دریایی وگان شاهد رشد قابل توجهی از افزایش تقاضای مصرف کنندگان بودند.

در مقایسه، برخی از دسته های پروتئین حیوانی کاهش فروش را تجربه کردند.

این مطالعه مربوط به کشورهای شامل اتریش، بلژیک، دانمارک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، لهستان، پرتغال، رومانی، اسپانیا، سوئد و بریتانیا بودند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *