بادمجان شکم پر وگان
بادمجان شکم پر وگان
This post is also available in: English
بادمجان: 4 عدد
گردوی آسیاب شده: یک پیمانه
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
نعناء خشک: یک و نیم قاشق غذاخوری
آبغوره: دو قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، روغن: به میزان لازم
بادمجانها را پوست گرفته و بهصورت درسته سرخ میکنیم و درب تابه را نیز میبندیم تا کاملاً نرم شود.
سپس شکم بادمجانها را با چاقو برش میدهیم تا مواد داخلی را در آن پر کنیم.
گردوی آسیاب شده که به روغن بیفتد، رب انار، نعناء، آبغوره را باهم مخلوط میکنیم تا بهصورت خمیر درآید.
پس از پر کردن بادمجانها با این مایه، سس را درست میکنیم.
رب گوجه را با کمی روغن و زردچوبه و نمک تفت میدهیم و به آن کمی آب اضافه میکنیم.
سپس بادمجانها را بهآرامی داخل سس قرار داده و میگذاریم تا به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزد تا سس غلیظتر شود.
This post is also available in: English
انجمن تغذیه طبیعی و گیاهخواری آذربایجان شرقی در سال 1396 به شماره ثبت 3542 و شماره شناسه ملی 14006822770 و بر اساس مجوز شماره 8508 مورخ 19/1/96 استانداری آذربایجان شرقی، تأسیس و فعالیت خود را آغاز نمود.
کلیه فعالیت های این انجمن غیر سیاسی، غیر انتفاعی و غیر دولتی بوده و با رعایت کامل قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و با اهداف مشخص می باشد.
تبریز، ولیعصر، توانیر شمالی، فلکه گلپارک، به طرف پل روگذر عباسی، مجتمع تجاری خدماتی گل ها، پلاک 4
تلفن: 33287128 – 041
فکس: 33287910 – 041
تلفن همراه: 09149113982
ایمیل: info@mehrevegan.com
تبریز، ولیعصر، خیابان توانیر شمالی، فلکه گلپارک، به طرف روگذر عباسی، مجتمع تجاری گلها، فروشگاه ارگانیک مهر وِگان
تلفن: 33287128 – 041
فکس: 33287910 – 041
تلفن همراه: 09149113982
ایمیل: info@mehrevegan.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.