بادمجان شکم پر وگان

بادمجان شکم پر وگان

 

بادمجان: 4 عدد
گردوی آسیاب شده: یک پیمانه
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
نعناء خشک: یک و نیم قاشق غذاخوری
آبغوره: دو قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، روغن: به میزان لازم

بادمجان‌ها را پوست گرفته و به‌صورت درسته سرخ می‌کنیم و درب تابه را نیز می‌بندیم تا کاملاً نرم شود.
سپس شکم بادمجان‌ها را با چاقو برش می‌دهیم تا مواد داخلی را در آن پر کنیم.
گردوی آسیاب شده که به روغن بیفتد، رب انار، نعناء، آبغوره را باهم مخلوط می‌کنیم تا به‌صورت خمیر درآید.
پس از پر کردن بادمجان‌ها با این مایه، سس را درست می‌کنیم.
رب گوجه را با کمی روغن و زردچوبه و نمک تفت می‌دهیم و به آن کمی آب اضافه می‌کنیم.
سپس بادمجان‌ها را به‌آرامی داخل سس قرار داده و می‌گذاریم تا به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزد تا سس غلیظ‌تر شود.

 

 

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *