کباب کینوآی گیاهی

کباب کینوآی گیاهی

کباب کینوآی قرمز:

یک لیوان کینوآی قرمز
۲ لیوان آب
بدلخواه ۱ عدد پیاز ریز رنده شده
یک عدد سیب زمینی ریز رنده شده
١ قاشق آرد نخود برای فرم دادن

کباب زعفرانی کینوآ:

یک لیوان کینوآی سفید
۲ لیوان آب
بدلخواه ۱ عدد پیاز ریز رنده شده
یک عدد سیب زمینی ریز رنده شده
زعفران، نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم
١ قاشق آرد نخود برای فرم دادن

کینوآ را ۱۵ دقیقه با ۲ لیوان آب می‌گذاریم بپزد. سپس حرارت را خاموش کرده و ده دقیقه می‌گذاریم داخل قابلمه با درب بسته بماند تا خودش را کاملاً باز کند.
مواد را ترجیحاً با میکسر برقی یا داخل غذاساز پوره می‌کنیم. سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.
روی کاغذ شیرینی‌پزی، کمی روغن (ترجیحاً روغن نارگیل) مالیده و کباب رو دور سیخ چوبی فرم داده و با درجه ۲۰۰، حرارت بالا و پایین حدود ۱۰ دقیقه می‌پزیم. در صورت لزوم بسته به نوع فر وسط پخت برگرداننده شود و بعد گوجه‌های نصف شده رو هم می‌زاریم تا نرم شود.

شیوه‌های پخت بدون سیخ:
روی کاغذ شیرینی‌پزی کمی روغن (ترجیحاً روغن نارگیل) مالیده و کباب رو فرم داده و برش می‌دهیم.
یک ماهیتابه را با روغن چرب می‌کنیم و کباب‌ها را روی آن فرم داده و با حرارت متوسط می‌پزیم تا کمی برشته شود. بعد با حوصله و دقت برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم بپزد. روی کاغذ فویل چرب شده هم می‌شود فرم داد.
کباب را با نان یا برنج سرو می‌کنیم. می‌توان گوجه‌فرنگی را نصف کرد و موقع دم کشیدن برنج، روی آن گذاشت تا گوجه نرم شود.

برنج را من با زیره پختم.
نوش جانتون

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *