رولت خامه‌ای وگان بدون روغن

رولت خامه‌ای وگان بدون روغن

۴ قاشق پودر جایگزین تخم‌مرغ
۱۵۰ میلی‌لیتر آب
کمی وانیل و نمک
۱۲۵ گرم شکر قهوه‌ای
۱۲۰ گرم آرد کامل
یک‌ چهارم قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین همراه با یک قاشق آب‌لیمو

بالا و پایین فر را روشن کرده و آن را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم.
۴ قاشق پودر جایگزین تخم‌مرغ را با ۱۵۰ میلی‌لیتر آب، خوب هم می‌زنیم.
کمی وانیل و ۱۲۵ گرم شکر قهوه‌ای اضافه می‌کنیم و باز هم می‌زنیم.
۱۲۰ گرم آرد کامل الک شده و نمک را به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین همراه با یک قاشق چای‌خوری آب‌لیمو اضافه می‌کنیم و آرام مخلوط می‌کنیم.
خمیر شل‌تری نسبت به کیک خواهیم داشت. اگر سفت بود، با قاشق، آب اضافه کنید.
روی کاغذ روغنی را با روغن چرب می‌کنیم و خمیر را می‌ریزیم و در طبقه وسط فر، ده دقیقه می‌پزیم.
خمیر آماده‌شده را بلافاصله روی یک کاغذ روغنی دیگر که کمی شکر پاشیدید، برگردانید؛ اما کاغذ پخت را جدا نکنید. روی کاغذ، یک دستمال مرطوب بیندازید تا خمیر نرم بشود و رولش بکنید.
بعد از سرد شدن، بازش می‌کنیم و با خامه وگان (خامه سویا یا خامه نارگیل یا خامه بادام‌هندی) پرکرده و دوباره رولش می‌کنیم و بُرش می‌دهیم.

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *