پای کیش سبزیجات (وگان و بدون گلوتن)
پای کیش سبزیجات (وگان و بدون گلوتن):
** خمير:
١٠٠ میلیلیتر آب
١٠٠ میلیلیتر روغن نارگيل آبشده يا روغنزیتون
نصف قاشق چاى نمك طبيعى
٥٠ گرم آرد نخود
٢٢٥ گرم آرد بدون گلوتن (مخلوط آرد نشاسته و برنج) میتوانید از آرد كامل هم استفاده بكنيد.
همه مواد را مخلوط كرده و خوب ورز داده در ظرف گرد چرب شده يا كاغذ مخصوص شیرینیپزی به قطر سه سانتیمتر باز میکنیم و لبه خمير را بالا میآوریم. چنگال روى خمير میزنیم كه موقع پخت پف نكند.
با خمیر پیراشکی نیز میتوانیم درست کنیم.
** مواد روى كيش:
سبزيجات دلخواه مثل اسفناج، بروكلى، كرفس و قارچ را آماده كرده و روى خمير میریزیم.
من اين دفعه فقط اسفناج تفت دادهشده با زنجبيل رنده شده استفاده كردم، میشود هويج يا سیبزمینی رنده شده هم اضافه كرد. بروكلى خام را میتوان خرد كرد و استفاده كرد. قارچ را بايد كمى تفت داد كه بعداً آب ندهد.
** مواد دیگر برای روی کیش:
اسفناج بخارپز شده
قارچ خردشده و بخارپز شده
ذرت بخارپز شده
فلفل دلمه رنده شده
** سس روی کیش:
٢٥٠ میلیلیتر شير گياهى مثل نارگيل
يك فنجان پنير رنده شده وگان
٢ قاشق غذا پودر مخمر خشك به خاطر مزه پنير مانندش، اگر نداشتيد مهم نيست.
نمك و فلفل
٢ قاشق غذا نشاسته حلشده در يك فنجان آب (براى چسبندگى سبزيجات)
همه مواد را مخلوط كرده و روى سبزيجات ريخته و در فر گرم شده با درجه ٢٠٠ بالا و پايين، طبقه پايين حدود ٤٠ دقيقه میپزیم تا خميرش برشته بشود.
بعد پخت ١٥ دقيقه بگذاريد سرد بشود. بعد برش بدهيد و ميل كنيد.
از سس بشامل هم میشود استفاده کرد: آرد را تفت میدهیم، سپس کمی کره گیاهی میریزیم و وقتی آرد کمی سردتر شد، آب جوش روی آن میریزیم و خوب هم میزنیم و پس از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
سس بشامل را میتوان با کمی ماست وگان ترکیب کرد و روی کیش ریخت. یا اگر پنیر پیتزای وگان داریم، ابتدا پنیر را میریزیم و سپس روی آن، سس بشامل را میریزیم. طوری که روی همه مواد را کاملاً بپوشاند.
This post is also available in: English
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.