کباب کینوآ

کباب کوبیده کینوآ

کباب کوبیده کینوآ:

سرآشپز: بهاره آرین پاد

یک بسته کینوآی قرمز که پخته شده و آبش گرفته شده
سماق فراوان
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

همه مواد را داخل غذاساز باهم مخلوط میکنیم و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم.

بعد سیخهای کباب را با روغن چرب میکنیم و کبابها را به سیخ میزنیم. روی کبابها با فرچه، کره گیاهی یا روغن می مالیم تا خشک نشوند.

حالا کبابها را داخل فر یا روی منقل میگذاریم تا برشته شود.

هرچقدر از طعم عالی و بی نظیر این کباب و شباهت ظاهریش به کباب کوبیده حیوانی بگویم، کم گفتم! تا وقتی درست نکنید، متوجه نمیشوید که طعم غذاها اصلاً به آن گوشت حاصل از جسد حیوانات نیست و با گیاهخواری از یک چیز خلاص میشوید: از بوی مشمئزکننده ی خون و چربی گوشت حیوانی.
تا وقتی گیاهخوار نشوید، بدون شک متوجه این بوهای بد نمیشوید، چون مشام تان ازش پر شده و بدن بهش عادت کرده. تازه بعدش میفهمید و با خودتان میگویید واقعاً من این همه بوی بد را چطور تحمل میکردم؟!

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *