«پایدارترین بستنی جهان» ساخته شده با رونمایی هوایی در سنگاپور

«پایدارترین بستنی جهان» ساخته شده با رونمایی هوایی در سنگاپور
آیا پروتئین جدیدی به نام سولین می تواند آینده غذا باشد؟
وگان ها در سنگاپور به زودی می توانند بستنی جدیدی را که بدون هیچ گونه جایگزین های لبنی یا گیاهی معمولی تهیه شده است، امتحان کنند.

این محصول با استفاده از پودر پروتئین جدیدی به نام Solein ساخته شده است که از یک استارتاپ فنلاندی به نام Solar Foods تهیه شده است.

سولین، پروتئین میکروبی ایجاد شده از هوا و آب، با همکاری آژانس فضایی اروپا ساخته شده است. دانشمندان Solein را با کشت باکتری در آزمایشگاه تولید کردند. سپس هیدروژن، دی اکسید کربن و مواد مغذی را اضافه کردند که منجر به آزاد شدن پروتئین می شود. سپس سازندگان این پروتئین‌ها را جذب و آب‌گیری می‌کنند و در این فرآیند پودری تشکیل می شود که سولین نام دارد. تکنیک تولید سولین  را می توان با تکنیک هایی همچون آنچه در شراب سازی  استفاده می شود مقایسه کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *