کوکو سبزی وگان

سبزی تازه کوکو: ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
سیب زمینی: یک عدد متوسط ← کاملاً ریز ریز رنده می کنیم
آرد: دو قاشق غذاخوری (آرد نخود یا گندم)
گردوی خرد شده: 5 عدد گردو یا به میزان دلخواه
زرشک: یک مُشت یا به میزان دلخواه
نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن گیاهی کنجد برای سرخ کردن

نمک، فلفل، زردچوبه، سیب زمینی متوسط رنده ریز شده، آرد گندم را به سبزی خرد شده تازه ریز اضافه می کنیم و خوب خوب مخلوط می کنیم. تمام قسمت های سبزی کوکو باید آغشته به موادمان شود تا کوکو سبزی منسجم و خوبی بهمان بدهد.
(در مورد آرد می توانید سیب زمینی را حذف کنید و فقط سبزی کوکو را با ۲ یا ۳ قاشق آرد بیشتر درست کنید و یا طبق دستور بالا از هر دو مواد یعنی آرد و سیب زمینی استفاده کنید.
هم اینکه فقط با سیب زمینی تنها کوکو سبزی درست کنید که صبوری و عشق بیشتری را می طلبد هنگام سرخ کردن کوکو، ولی باز هم کوکوی خوبی می شود و بدون گلوتن خواهد بود.).
بعد، داخل تابه روغن را داغ کرده و کوکو ها یا قاشق قاشق منسجم میکنیم با دست و داخل روغن میگذاریم آهسته و دو طرفش را سرخ میکنیم.
و یا اینکه نصف مواد را داخل روغن ریخته و زرشک و گردو را وسط لایه میانی سبزی کوکو پخش میکنیم و بعد لایه دوم سبزی را ریخته و خوب با قاشق منسجم میکنیم تا خوب مایع کوکو یک جا جمع شود و دور تا دور کوکو را هم با قاشق کنترل میکنیم که حتما منسجم باشد مایع کوکو و جای ترک خوردگی نباشد.
اصلاً درب تابه را نباید بگذاریم، چون کوکو حالت خمیری پیدا می کند.
دو طرف مایع کوکو که سرخ شد، آن را روی دیس می چینیم. با گوجه فرنگی تزئین کرده و نوش جان می کنیم.

 

 

 

 

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *