پنير توفوی مقوی (پنیر نخود وگان)
پنير توفوی مقوی (پنیر نخود وگان)
** توفو يا پنير نخود: ١٥٠ گرم نخود ٣٧٥ میلیلیتر آب ٢ قاشق چاىخوری نمک ١/٤ قاشق چایخوری زردچوبه ١عدد آبلیمو ترش ١ قاشق چایخوری روغن گیاهی شويد و زيره در صورت دلخواه نخود را از روز قبل با نصف قاشق چایخوری جوششیرین خیس کنید و ٢-٣ بار آبش رو عوض کنید. نخود خیسخورده و آبكشى شده و تمام مواد دیگر به غیر از روغن گیاهی را در میکسر ریخته و حسابی بگذارید نرم شود. مواد رو توی قابلمه روی شعله متوسط گاز بزارید و هم بزنید تا جایی که بافتی شبیه پوره سفت به دست بیاید. قبل از سفت شدن كامل میتوانید بهدلخواه سبزی معطر یا هر ادویهای که دوست دارید مثل زیره و یا شوید اضافه کنید. بعد بگذاريد خوب سفت بشود. یک عدد ظرف فلزی رو با روغن گیاهی چرب کنید و مواد را داخلش بریزید و اجازه بدید که خنک بشود. سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید پنیر خودش را بگیرد. بعد می توانید آن را داخل ظرف دیگری برگردانید و پنیر را برش دهید.
This post is also available in: English
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.