دوغ، شیر و کشک تخم خربزه وگان

دوغ، شیر و کشک تخم خربزه وگان
طرز تهیه دوغ و شیر: ۱- تخمه ها را درون آسیاب یا مخلوط کن ریخته و آسیاب میکنیم. ۲- تخمه آسیاب شده را با یک پیمانه آب داخل مخلوط‌کن ریخته و خوب‌ مخلوط میکنیم و‌ سپس‌ از صافی عبور میدهیم تا پوست آن گرفته شود. ۳- برا‌ی‌ تهیه دوغ‌، ادویه و سبزیجات شامل آویشن، گل سرخ، نعنا و نمک و آب لیمو یا لیمو ترش تازه را اضافه میکنیم. ۴- برا ی تهیه شیر، شیرین کننده دلخواه (شکر قهوه ای یا شیره انگور) و در نهایت کاکائو یا گلاب را اضافه میکنیم. * از این شیر‌ ‌در‌ غذا ها و کیک ها می توان استفاده کرد. طرز تهیه کشک: ۱- یک پیمانه تخمه را برشته کرده به اندازه ای که رنگ آن تغییر کند و در آخر آبلیمو و نمک می‌زنیم تا خشک شده و از روی شعله برمی داریم. ۲- مواد را با میکسر (آسیاب) آسیاب کرده سپس با یک پیمانه آب در مخلوط کن، کاملا مخلوط میکنیم‌ و در نهایت از صافی عبور میدهیم تا پوست آن گرفته شود. با نعنا خشک، آویشن، نمک، فلفل و آب دو عدد لیموی تازه مخلوط کرده و استفاده میکنیم در صورت تمایل با نعنا داغ، گردو و نان میل شود.

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *