نان دال عدس بدون گلوتن سرشار از پروتئین

نان دال عدس بدون گلوتن سرشار از پروتئین

دال عدس ۱- ۲ پیمانه
آب به مقدار لازم
(بسته به میزان دال عدس، کم کم آب رو باید اضافه کنیم که شل نشه)
نمک دریا به مقدار لازم
زیره یا تخم گشنیز به مقدار لازم
طرز تهیه:
دال عدس رو چند ساعت خیس میکنیم و آبکش کرده و میشوریم و داخل مخلوط کن میریزیم و آب به اندازه ای که مایع ماست مانند به ما هنگام مخلوط کردن بده اضافه میکنیم به همراه نمک دریا
تابه را داغ کرده کمی روغن گیاهی مثل کانولا یا کنجد میریزیم و مایع رو داخل تابه سریع مثل مایع پنکیک یکدست میکنیم و زیره یا تخم گشنیز میپاشیم. یکطرف مواد که خودش رو گرفت با کمک بشقاب یا در تابه مواد رابر میگردانیم و طرف دیگر را آماده میکنیم.
نان بدون گلوتن سرشار از پروتئین سالم مغذی ما آماده است.
نوش جونتون گوارای وجود.
سپاس از پروردگار عزیزمون که چنین مواد غنی ای آفریده تا با آرامش خاطر از اینکه با مصرف غذایی ما موجودی آسیب ببینه و ظلمی در حقش بشود غذای خودمون رو مصرف می کنیم.

This post is also available in: English

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *